At home

At home

27/12-13 :: At home

Jag ska kanske förbereda mig inför resan … hm, typ NU … i sista minuten!

Nja, inte riktigt i sista minuten … Jag har i alla fall kollat om mitt pass är giltigt och det är det, så klart :-) För att jag ska komma ihåg, typ kontrollfreak We noterar: Flyg från Kastrup till Hanoi o från Phnom Penh till Kastrup kostade 10745 SKR. Vi bokade tre dagars övernattning i Hanoi och det kostade 554 SKR för två personer inklusive frukost! Vi bokade via Agoda och ska bo på ett 3-stjärnigt hotel som heter Wild Lotus Hotel (i Hang Be). Tre stjärnor kan ju betyda vad som helst, men det verkar fint. Kolla här för att se mer info om hotellet. Vi ska vara i Vietnam till den 15:e januari, sen flyger vi vidare till Siem Riep (Kambodjas gamla huvudstad). Flyget kostade 1385 SKR. Vi flyger med Vietnam Airlines. När man åker till Kambodja behöver man visum och det ansökte vi om på nätet, ett s.k. e-visa. Vi gick via Kambodjas ambassad i England . Det kostade 28 USD (ca 180 SKR). Du behöver ett kort på dig själv i jpg-format, sen när du har skickat in o betalat, får du e-visa till din mail som en pdf-fil. OBS! Kolla ditt konto om du ska beställa e-visa, för jag fick ett mail om att det blev något fel när jag betalade o de ville ha betalt igen … men icke, sa nicke … här betalar vi bara en gång, vilket jag skrev till dem … o vips så dagen efter hade jag mitt e-visa. Bara att skriva ut :-)